bertiebo.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

 

Tien laatste boeken
Zusje - Camilla Lackberg
 
Tien laatste films
In a better world
Black Butterflies
True Grit
Harry Potter (de laatste)
 
ATC's ruilen? Klik
 
Links (nou ja rechts)
 
 
 
Mijn album vind je
 hier:  KLIK
 
CURRENT MOON
 
Punten Woensdagvraagje:
 
Nanos: 1
Margreet: 1
Marijke: 3
Jet: 1
Jolande: 3
Albertine: 2
Loet: 1
Marga: 1
Lianne: 3
Yvette: 1
Kitty: 2
Henk: 3
Karin: 1
Martin: 1
 
Winnaar ronde 1: Henk
Winnaar ronde 2: ?
 
 
 
 
Punten (Zelf)portret
Henk: 7
Martine: 7
Lianne: 6
Jolande: 6
Marijke: 6
Els: 4
Albertine: 4
Nanos: 3
Gré: 3
Jeanne H. : 2
Martin: 1
Karin: 1
Michelle: 1
Peter: 1
 
Punten Mond
Yvette: 9
Albertine: 2
Jet: 2
Jeanne H.: 2
Lianne: 2
Martin: 1
Henk: 2
Els: 1
Jolanda E.: 1
Jeanne L.: 1
Kitty: 1
Marijke: 1
Hetty: 1
Martine: 1
Margreet: 1
Diana: 1
Marga: 1
 
Kleintje Crypto:
Martin: 3
Jet: 1
Martine: 1
Henk: 3
Rina: 3
Jolande: 3
Lianne: 3
Marijke : 3
Bertie: 3
Gré: 3
Kitty: 1
Albertine: 3
Margreet: 1
Els: 1
Nanos: 1
 
Winnaar ronde 1: Marijke
Winnaar ronde 2: ?
 
 
 
 
   
Tja...
Dit filmppje zag ik al zappend, weet niet meer bij wie. In eerste instantie werd ik er lacherig van. Maar eigenlijk is het treurig. Dit is onze tweede kamer!!!!

Reacties

Jeanne L. op 28-03-2011 11:06
niet om aan te horen.
bart op 28-03-2011 12:04
Tweede kamerleden zouden niet moeten afstuderen vóórdat ze statistiek gehaald hebben, maar of dat ook geldt voor koeien, dat kan ik niet met appels vergelijken. Ik weet wel dat ik me liever door een peer laat vertegenwoordigen dan door deze mevrouw.
Marga op 28-03-2011 17:19
VERSCHRIKKELIJK!!! Inderdaad diep treurig
Nina op 28-03-2011 17:26
Hahaha, ze heeft ook gewoon zelf niet door wat de anderen haar proberen te zeggen!
Wieneke op 28-03-2011 20:06
Een beetje compassie met nieuwelingen, hoor. Ze heeft zich niet goed voorbereid, dat is zeker waar en ook raakt ze in de war van haar eigen woorden en komt e.e.a. onbeholpen over. Maar ze blijft correct en dat kunnen wij niet van alle tweede kamerleden zeggen. Trouwens, wij warentoen we begonnen ook niet degenen die we nu zijn. In principe heeft ze gelijk. Statistieken gaan over vergelijkingen mbt dezelfde zaken.
Als je bijv. supermarkten met elkaar vergelijkt moet je dat doen op dezelfde onderdelen, anders kan het niet. Dus even simpel: je vergelijkt het aanbod vleeswaren apart en ook het assortiment thee en koffie. Als je weerstatistieken doet, dan ga je niet de zon met de regen vergelijken. Datzelfde geldt dus voor de celgestraften en de taakgestraften. Als je het te globaal doet, dan kan dat dus niet.
job cohen op 29-03-2011 11:23
Maar hebben jullie gezien hoe triomfantelijk ze kijkt elke keer als ze denkt dat ze wat slims gezged heeft... Ze doet net of de anderen dom zijn wanneerdie haar vragen stellen door het appels met peren en zelfs koeien te noemen.Of dat de vraag zo misplaatst is dat ze die weigert te beantwoorden. Ze komt opmijn niet sympathiek over. En niet vergeten dat ze waarschijnlijk door haar partij als expert/woordvoerderop dit onderwerp naar voren is geschoven, dus dat het haar taak is om hier veel van af te weten (en waar ze ruimvoor betaald wordt).Die andere kamerleden vind ik het toppunt van correct omdat ze maar blijven proberen om haar totaal gebrek aan kunde in zowel het debat als over de beginselen van onderzoek en wetenschap met iets anders te verklaren dan haar onontwikkelde stijfkoppigheid. Terwijl ze een debat over de inhoud zo onmogelijk maakt.
 
Even simpel: Als je een groepcriminelen hebt, of erger dan dat, zedendelinquenten. En je wilt weten welkestraf het beste werkt om te voorkomen dat ze dat ooit weerdoen.
Dan verdeel je die groep in tweeen. De ene groep krijgtcelstraf, de andere psychologische behandeling.En dan kijk je wat het beste werkte. Precies de zelfde mensen, per groep een andere behandeling. Dat is dus koeien met koeienvergelijken en niet peren met supermarkten.
 
 
 
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl